Forum Neler Yeni İletişim       
12 SonuncuSonuncu
  1. OldSchool VS EVENT

    Başlatan hata20tr, 01-16-15 09:54
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 682
    01-16-15, 09:54 son yazılan Mesajı göster
  2. legend online

    Başlatan ismail16, 08-26-14 21:12
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1.122
    08-30-14, 21:15 son yazılan Mesajı göster
  3. bilgisayara format atmak

    Başlatan tacettin, 08-26-14 20:41
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 639
    08-27-14, 00:37 son yazılan Mesajı göster
  4. Teamspeak müzik bot

    Başlatan Lethaeuss, 05-25-14 09:55
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 895
    05-25-14, 22:11 son yazılan Mesajı göster
  5. Lightbulb Bildirimler

    Başlatan kepocan, 03-30-14 15:17
    bildiriler, öneri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 687
    03-30-14, 15:17 son yazılan Mesajı göster
  6. ts banned

    Başlatan trdesinger74, 02-01-14 16:31
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 850
    02-01-14, 20:24 son yazılan Mesajı göster
  7. Acık gm Bulamıyorum

    Başlatan mykol38, 05-01-13 01:30
    • Cevap: 10
    • Görüntüleme: 2.175
    01-12-14, 18:57 son yazılan Mesajı göster
  8. İletişim

    Başlatan Hamza Özmiş, 08-04-13 01:22
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.115
    08-04-13, 01:33 son yazılan Mesajı göster
  9. Oda Açtırıcam

    Başlatan TahaMert, 07-28-13 17:55
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 908
    07-28-13, 19:23 son yazılan Mesajı göster
  10. Question İsmimin Rengini değiştirme !

    Başlatan HuseyinK, 07-27-13 14:10
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1.190
    07-28-13, 14:50 son yazılan Mesajı göster
  11. *Öneri.

    Başlatan ShowMustGo, 07-22-13 23:00
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1.229
    07-27-13, 15:08 son yazılan Mesajı göster
  12. infestation Hk

    Başlatan Tygun, 07-19-13 21:44
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 964
    07-19-13, 22:12 son yazılan Mesajı göster
  13. ts3 deki konuşmayı türkçe yapma

    Başlatan tontonum, 07-18-13 14:22
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.356
    07-18-13, 19:38 son yazılan Mesajı göster
  14. Post Ts3 YETKİLİLERİ

    Başlatan ryder26, 07-01-13 23:46
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.014
    07-02-13, 11:09 son yazılan Mesajı göster
  15. 2 saattir bekliyorum

    Başlatan vezirazam09, 05-13-13 13:59
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 990
    05-13-13, 13:59 son yazılan Mesajı göster
  16. Bigman emmi buutn modlar bakın

    Başlatan vezirazam09, 05-12-13 15:33
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.120
    05-13-13, 13:51 son yazılan Mesajı göster
  17. en yetkili kişi baksın acillll

    Başlatan vezirazam09, 05-12-13 15:07
    • Cevap: 23
    • Görüntüleme: 3.908
    05-13-13, 12:41 son yazılan Mesajı göster
  18. Exclamation Ts otomatik atma sıkıntısı

    Başlatan BadyBrasCoArda, 04-13-13 13:40
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 1.268
    04-13-13, 20:03 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1.757
    03-30-13, 10:54 son yazılan Mesajı göster
  19. Metin2 ve diğerleri

    Başlatan Sadrazam, 01-28-13 22:58
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.000
    01-29-13, 21:25 son yazılan Mesajı göster

12 SonuncuSonuncu
Sosyal Linkler
Sistem Bilgileri

Powered by vBulletin Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc.

uyarılar
  • Forum kullanıcıları 5651 sayılı kanun'un ilgili maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
hit tracker