Forum Neler Yeni İletişim       
123 ... SonuncuSonuncu
  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Yedek Ts3Server Adresimiz

    Başlatan Demir_Emmi, 11-18-13 21:32
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2.066
    11-18-13, 21:32 son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TS3 Serveri Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

    Başlatan Demir_Emmi, 01-26-12 22:03
    teamspeak yardım, ts3 destek, ts3 server
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 3.697
    02-16-12, 20:15 son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TeamSpeak 3

    Başlatan Admin, 03-05-11 19:54
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 3.045
    03-14-11, 00:20 son yazılan Mesajı göster
  1. Ts3 Yetki Ayarları Yardım...

    Başlatan master54, 02-09-13 18:14
    • Cevap: 23
    • Görüntüleme: 7.919
    04-29-17, 19:02 son yazılan Mesajı göster
  2. TS.3 Duyuru

    Başlatan 81DuZCe81, 09-16-16 19:27
    oyun, oyun burada, phantomers, team speak3, ts.3, warrock
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 826
    12-19-16, 17:20 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 686
    02-02-16, 19:12 son yazılan Mesajı göster
  3. Teamspeak3 sunucu reklamı yasak

    Başlatan 81DuZCe81, 10-29-15 12:40
    teamspeak3, teamspeak3 server
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 480
    11-02-15, 10:43 son yazılan Mesajı göster
  4. Ekstra Bir Alt Oda Açabilirmiyiz.

    Başlatan atacanm99, 10-31-15 13:13
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 503
    10-31-15, 15:59 son yazılan Mesajı göster
  5. Yanlış ban

    Başlatan nanocvi, 01-20-14 15:07
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 1.260
    08-03-15, 01:24 son yazılan Mesajı göster
  6. ts.3 bizden sorulur worldgamearena

    Başlatan RNKSunucum, 07-16-15 14:16
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 660
    07-16-15, 22:41 son yazılan Mesajı göster
  7. TS ile İlgili Gram Alaka Yok

    Başlatan atacanm99, 05-17-15 15:33
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 563
    05-17-15, 21:42 son yazılan Mesajı göster
  8. Yeni W.G.A Ts3 Duyuru

    Başlatan Demir_Emmi, 05-11-15 20:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 610
    05-11-15, 20:55 son yazılan Mesajı göster
  9. W.G.A Ts3 Duyuru

    Başlatan Demir_Emmi, 05-07-15 20:04
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 761
    05-07-15, 21:56 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 2.051
    01-20-15, 09:04 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 573
    12-30-14, 19:26 son yazılan Mesajı göster
  10. teamspeak3 VİP TAKIM OLMA

    Başlatan 81DuZCe81, 12-10-14 15:49
    phantomers, ramazan şen, teamspeak3, warrock
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 576
    12-10-14, 15:49 son yazılan Mesajı göster
  11. Help me

    Başlatan Mert Özgün, 12-07-14 00:47
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 562
    12-07-14, 12:10 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 844
    11-12-14, 13:15 son yazılan Mesajı göster
  12. Exclamation Pointblank takımımız için oda...

    Başlatan GokTURK, 10-28-14 12:28
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 698
    10-28-14, 17:51 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 35
    • Görüntüleme: 7.706
    08-26-14, 20:44 son yazılan Mesajı göster
  13. Anket Anket: W.G.A Ts3 Server Futbol Takım İcon Anketi

    Başlatan Demir_Emmi, 05-11-14 22:10
    futbol, icon anketi, server, takım, w.g.a ts3
    • Cevap: 24
    • Görüntüleme: 4.978
    05-18-14, 17:26 son yazılan Mesajı göster
  14. galatasaray

    Başlatan HeLLFoRCe, 05-11-14 22:33
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 729
    05-11-14, 23:38 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 973
    03-30-14, 18:14 son yazılan Mesajı göster

123 ... SonuncuSonuncu
Sosyal Linkler
Sistem Bilgileri

Powered by vBulletin Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc.

uyarılar
  • Forum kullanıcıları 5651 sayılı kanun'un ilgili maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
hit tracker